Rechtsbibliothek und Fallanalyse · Österreich · Belgien · Europäische Union
LAWxPERT Anmelden Kostenloses Konto

S.L. 363.55 · Use Of Facilities And Administration (S.L. 363.55)

S.L. 363.55 Art. 1Citation. Interpretation. Cap. 363. Use of facilities. Use of equipment. Application for the use of facilities.

In KraftAmtlicher Text

The title of these Bye-Laws is the Use of Facilities and Administration (|urrieq Local Council) Bye-Laws. 2.1 In these Bye-Laws unless the context otherwise requires:

"Act" means the Local Government Act; "applicant" means any person, whether an individual, club, association or society, who applies to use the facilities in accordance with these Bye-Laws;

"authorised person" means the person, club, association or society who has been granted authorisation by the Council in terms of the provisions of these Bye-Laws for the use of any of the facilities; "Council" means the |urrieq Local Council; "equipment" means anything placed or fixed within the facilities, and any other ornamental structures; "facilities" means the whole property or part thereof known as Mit]na tax-Xarolla, |urrieq; "Government" means the central Government;

"locality" means the |urrieq locality which lies within the boundaries as defined in the Second Schedule to the Act.

3.1 Without any prejudice to any other permit required by any other authority or under any law, no person shall use the facilities without the prior authorisation of the Council. 3.2 Equipment shall only be used for the purposes for which they are intended. 4.1 The Council shall issue an authorisation for the use of any of the facilities after a written application is submitted by an applicant on the form prescribed in the First Schedule:

Provided that the Council shall have the right to refuse to issue an authorisation in those circumstances and for any reason which the Council deems fit; sohowever that the Council shall, within fifteen days from the date of application, issue the authorisation or a refusal in writing, as the case may be.

4.2 Applications must be submitted by not later than one month and not earlier than two months before the date of the proposed activity. Council’s decision shall be communicated to applicant as early as possible: Provided that the Council may give a concession and vary these time-limits.

4.3 Where more than one application is received for an activity to be held in the same place and on the same date, the first application received shall be given priority. If applications are received simultaneously, the applicant who resides in the locality shall be given preference. If all the applicants are from the locality, or if none of them resides in the locality, the Council shall draw by lot the application to be chosen in the presence of the applicants.